Feiing

FeiingFeiing av større områder utendørs og innendørs, er oppdrag vi tar på oss for både private og næringsliv. Mange tar for gitt at feks parkeringsplasser, barnehagens uteområde, gater og plasser er rene og pene. Fritt for rusk og rask, småstein og sand. Men det er ikke en selvfølge. Noen må gjøre jobben, og uten det riktige utstyret kan feiejobben bli en omstendelig og slitsom oppgave. Da kan det lønne seg å kontakte profesjonelle, slik som oss i O.G Røyland AS. Vi har flere års erfaring og sparer deg gjerne for jobben, og vi utfører feiing på en kvalitetssikker, trygg og kostnadseffektiv måte, slik at du kan konsentrere deg om det som er viktigere.

Vi feier for private og bedrifter som ønsker kvalitetsarbeid til en fornuftig pris.

Trenger du vedlikeholdsfeiing utendørs eller innendørs? Vi kan gjøre faste avtaler om feiing av ønsket område til faste tider, og til fast pris.

Eller hva med vårfeiing av gater og fortau, idrettsplasser eller skolegårder? Etter vinteren kan det bli liggende store mengder sand og grus. Det var til hjelp når det var glatt, men når våren kommer er det viktig å få dette vekk. Det både ser penere ut, og er tryggere for syklister og biler. Sand i veien virvler opp som støv, og en skikkelig utført feiing vil lønne seg. Vi tar enkeltoppdrag med feiing om det er ønskelig.

Feiing innendørs som garasjer, parkeringshus og lager er også oppdrag vi kan utføre for deg eller din bedrift. Du kan stole på at vi utfører feiing og kosting på den mest tilfredsstillende måten.

Ta kontakt i dag for en hyggelig prat og et godt tilbud.