Tjenester

Vi har gravemaskiner fra 5 til 12 tonn, 4 traktorer med dumperhenger/krokhenger, en traktor med maskintralle, en borerigg og en feiebil, i tillegg til diverse spesialutstyr. Dette gjør at vi kan være allsidige og kan utføre de fleste jobber, til en konkurransedyktig pris.

Feiing

Feiing av større områder utendørs og innendørs, er oppdrag vi tar på oss for både private og næringsliv. Mange tar for gitt at feks parkeringsplasser, barnehagens uteområde, gater og plasser er rene og pene.

Les mer

Graving

Graving er en viktig del av våre tjenester, og vi utfører de fleste oppdrag innen graving og fundamentsarbeid. Vi setter vår ære i å sørge for et kvalitetsmessig godt utført arbeid til en konkurransedyktig pris.

Les mer

Singel

For rimelig og rask oppgradering av gårdtunet anbefaler vi singel. Et naturlig knust bergmateriale med størrelser innenfor 4-80 mm. Vi selger og transporterer  sortert singel i ulik finhetsgrad, slik at du får en størrelse som passer ditt bruk.

Les mer

Matjord

Matjord er grunnlaget for det meste innen matproduksjon i verden. Jord er også uerstattelig når det kommer til dyrking av andre planter og vekster. O.G Røyland AS selger og transporterer jord av god  kvalitet både til privat husholdning og næringsmarkedet.

Les mer

Transport

Vi hos Maskinentreprenør O.G.Røyland A/S har flere års erfaring med massetransport, krantransport og maskintransport. Vi transporterer alt mulig. Vi kan transport. Vi ser muligheter der andre ser begrensninger. Vi er opptatt av å utføre en skikkelig god jobb til lavest mulig kostnad.

Les mer

Boring og sprengning

Fjellsprengning er noe Norge har lange tradisjoner for, da mye fjell gjør bygging av veger og hus til en større utfordring enn i mange andre land. Sprengning er en metode hvor man tar i bruk eksplosiver for å løsgjøre fjell, slik at det blir håndterbart.

Les mer