Graving

Graving er en viktig del av våre tjenester, og vi utfører de fleste oppdrag innen graving og fundamentsarbeid. Vi setter vår ære i å sørge for et kvalitetsmessig godt utført arbeid til en konkurransedyktig pris. Med gravemaskiner fra 5 til 12 tonn, samt mye spesialutstyr, er det lite vi ikke kan gjøre.

Vi utfører grunn- og terrengarbeid både for private husstander og for næringslivet. Vi tar små og større oppdrag innenfor VA (Vann og Avløp), Drenering, veiarbeid, grunnarbeider og utforming av hager og landskap. Riktig og godt utført grunnarbeid er viktig og grunnleggende i forbindelse med feks oppsetting av forstøtningsmur,nybygg eller tilbygg og er ekstremt viktig for at resten av prosjektet skal bli velykket. Et dårlig utført håndtverk kan få store og kostbare følger på et senere tidspunkt. Det er derfor viktig at oppdraget blir gitt til noen du kan stole på. Dårlig drenering er som regel et gjennomgående problem med eldre hus. Vi har opparbeidet oss flere års erfaring innen fagfeltet, og hjelper deg gjerne

Med lang erfaring innen faget, gjør vi hele jobben, alt fra råtomt til ferdig planert tomt. Vi utfører det aller meste innen grunnarbeid og entreprenørvirksomhet. Alt fra boring og sprenging, til graving av tomta, påfyll av masse og den siste finishen med belegningsstein og natursteinsmurer. Vi kan gi deg tilbud på hele jobben, så slipper du å forholde deg til flere enn nødvendig.

Trenger du hjelp til kortslutning av septiktank?  Rivningsoppdrag? Det er også jobber vi tar på oss. Du kan være trygg på at arbeidet blir utført på en tilfredsstillende, effektiv og forsvarlig måte.

Små eller store prosjekter, vi tar oppdraget. Ta kontakt i dag for et godt tilbud og en hyggelig prat med lokale fagfolk